Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Redőnyök, árnyékolás

 

 Partne-Doors Kft.

1. Az alumínium redőny:

 

Alumínium redőny szúnyoghálóval

 

Alumínium redőny legfőbb jellemzője, hogy minden alkatrész alumíniumból készül, kiváló hőszigetelő télen és nyáron egyaránt. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, hosszú élettartamú, a széles színpalettának köszönhetően igazítani tudjuk a lakás színéhez.

 

A redőnytok alumíniumból készül, és belsejében horganytengelyt használunk, ami a könnyebb mozgatás érdekében kétoldalt csapágyazva van. Az utólag felszerelhető külsőtokos redőny kivitel mellett, egyre gyakoribb új építkezéseknél illetve felújításoknál a vakolható tok alkalmazása, esztétikusabb, hisz a tok teljes mértékben elrejthető a falban.

A redőny lefutósíne: anyaga alumínium, melynek belsejét speciális gumikéderrel látjuk el, ami nyáron nem lágyul el a meleg hatására, illetve télen pedig nem keményedik meg, ezáltal a redőny működtetéssel járó zajt is lecsökkenti.

A redőnylamella kettősfalu alumínium lécből készül, poliuretán habbal (környezetbarát) van kitöltve, ami biztosítja a redőny kiváló hő és hangszigetelő tulajdonságait, így a hőszigetelési értékük eléri a K=1,1 W/m2K, zajszigetelési értékük pedig 36 dB.

Ellenálló, hosszú életű, a kiváló minőségével, az optimális hő- és hangszigetelő.

 

 

Az alumínium redőny tulajdonságai:

Stabilitás: az alumínium stabilabb és terhelhetőbb, mint más anyag, hosszú élettartamú és gondozásmentes, egy hosszú távú biztos beruházás. -

Környezetbarát: FCKW mentes hab, legmodernebb festési eljárás és a TGIC mentes szinterezés környezetbarát gyártást biztosít.

Gazdaságosság: az alumínium korrózióálló, ezáltal ellenáll az időjárási hatásokkal szemben. A színtartó festékek még évek multával is élvezhetőek, a drága után festés elhagyható. A tok, lefutó és záróléc alapszínekben (fehér és sötétbarna) rendelhető, illetve kérheti a RAL színskála szinte bármelyik színére színterezve.

Redőnyeink integrálhatóak rolós üvegszálas szúnyoghálóval, nem vetemedik a napsütés illetve a meleg hatására. Optikai szempontból láthatatlan

 

redony-metszet.png

2. Műanyag redőny:

 

A külsőtokos műanyagredőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel ára igen kedvező és igen sok előnnyel rendelkezik. Könnyen felszerelhető és könnyen működtethető, teljes sötétítésre is használható, bármilyen tokrendszerbe alkalmazható.

A redőnytok, Lindab tokszerkezet, belül csapágyazott tengely, a külső tokszerkezet egy része a nyílászárótól függetlenül belülről is látszódhat. Vakolható tokos kivitel is alkalmazható új építkezéseknél vagy felújításoknál.

A redőny lefutó ugyan olyan keskeny mint az alumínium esetén, gumírozva van a csendes működés érdekében, nem kopog az erős szélben sem.

A redőny lamellák UV stabil műanyag lécek

Az utolsó végzáró redőnyléc gumírozva van a pormentes záródás érdekében, rejtett ütközővel ellátva. A műanyag redőny alap kivitelben gurtnis automatával készül, a gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik.

A felhúzott redőny rögzítése mechanikus szerelvénnyel, falon kívüli vagy falba süllyesztett redőny gurtni behúzó automatával oldható meg. Zsinóros kivitelben is rendelhető.

Amennyiben a friss levegőt nyitott ablak mellett kívánja élvezni, ehhez a legideálisabb megoldást kínáljuk Önnek!

A beépített szúnyogháló távol tartja a hívatlan és idegesítő vendégeket. Ön határozza meg, hogy mikor használja, mivel ennek működtetése a redőnytől független.

A redőny lefutó sínben és a zárólécbe kerülő kefék optimális szigetelést biztosítanak. Így a rovaroknak esélyük sincs a bejutásra. A speciális lefutó sín lehetővé teszi a redőnyprofil és a szúnyogháló egymástól független vagy akár együttes működtetését.

A szúnyogháló tengelye a redőnytokban található és a háló fogantyúval vagy akár zsinór segítségével mozgatható.

A háló speciális műanyaggal bevont üvegszálas hálóból készül, amely kitűnő fényáteresztő. A rugós cső és a lefutó sínben rögzített retesz segítségével a háló mindig feszes marad. Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek garanciát jelentenek a kifogástalan minőségre, működésre és tartósságra.

 

Fix keretes szúnyogháló:

 

Fix rovarháló

 

Mobil rovarháló:

 

Mobil rovarháló

 

Oldalra húzhatós rovarháló:

 

oldalra húzható rovarháló

 

Nyitható rovarháló:

 

Nyitható rovarháló

 

Reluxa:

 

Reluxa

 

Redőnyökről általában:

Magánéletünk nem tartozik idegenekre. A ROMA redőnyök és zsaluziák kizárják a kiváncsi tekinteteket. A ROMA zsaluziák úgy látják el ezt a funkciójukat, hogy közben nem kell a belső tereknek sötétbe burkolózniuk. A zsaluzia lamellák csaknek 180 fokos szögben elfordíthatók, ezért tetszés szerinti fényt engedhet be otthonába.

 

Védelem a naptól, hőtől (hideg mele)

Külső árnyékolók hiányában a lakás nyáron, felmelegedhet. A közvetlen napsugárzás rongálhatja a bútorokat, növényeket. A belső árnyékolók (reluxa, függöny stb.) pusztán sötétítenek, de nem látják el az a funkciót, amit a külső árnyékolók.

 

Az emelkedő energiaárak
mindenkit takarékosságra intenek. A külső árnyékolókkal jelentősen csökkenthető a fűtésre, hűtésre fordított energia mennyisége. A németországi Fraunhofer Intézet kutatásai szerint a zárt redőnypalást akár 15-20 %-ban járul hozzá egy háztartás hűtési és fűtési energia-megtakarításához. Intelligens időkapcsoló órával Ön tetszés szerint beprogramozhatja ROMA árnyékolóit, hogy azok a nap állásának megfelelően működjenek. A ROMA árnyékolói nemcsak az Ön pénztárcáját, hanem a környezetet is kímélik.

 

Energia megtakarítás: Nyáron hűt, télen fűt.
A legtöbb energiát télen a fűtésre, nyáron pedig a hűtésre fordítjuk.
Lakásfelújítás alkalmával érdemes a nyílászárók alapos felülvizsgálata is, hiszen a nyílászárók kulcsfontosságú szerepet játszanak egy háztartás energia felhasználásában. A Külső árnyékolói, a külső- és felsőtokos redőny- és zsaluzia-rendszerek hatékony támogatást nyújtanak minden család költségtudatos gazdálkodásában. A külsőtokos rendszereinek .XP sorozata akár utólag is, szúnyoghálóval vagy naphálóval bővíthető.

 

Takarítson meg időt és energiát! Komfort.
Árnyékolóinkat naponta legalább kétszer működtetjük. A kézzel történő mozgatás időigényes és fárasztó. A kényelem érdekében válassza Ön is a motoros, vagy a még nagyobb kényelmet garantáló távirányítós működtetést. Gondolta volna, hogy a komforttal pénzt takaríthat meg?  Ki tud arról gondoskodni, hogy a külső árnyékolók mindig a megfelelő időben záródjanak le, és akkor nyújtsanak optimális védelmet, amikor szükség van rájuk? Az automatikus érzékelők és vezérlők nemcsak kényelmét fokozzák, de támogatják az Ön energiatakarékossági törekvéseit is.

 

Minden színben lehetséges.

Télikerteknél és alakos ablakok esetében is van megoldás az árnyékolásra.

Külsőtokos redőny: lehet alumínium és műanyag

Mozgatásuk lehet kézi vagy motoros, vezérlésük a kapcsolótól az iphon-ig széles skálán mozog. Működésük rendkívül megbízható, tisztításuk egyszerű, különleges karbantartást nem igényelnek.

Tokba beépíthető szúnyogháló.

Felsőtokos és ráépíthető redőny: lehet alumínium és műanyag lamellával szerelni

A redőny- és zsaluziarendszereinek ezen típusai a ház falazatába kerülnek beépítésre, a tokozat nem látszik. A tervezőnek már a tervezési fázisban számolnia kell vele!!!

 Egy esetleges felújítás, korszerűsítés alkalmával érdemes a nyílászárókkal a redőnyt  is kicserélni, a lehető legjobb hőszigetelés elérésének érdekében.

 A ráépíthető felső azaz belső tokos redőnyt utólag is lehet szerelni.

 

 A külsőtokos redőny és zsaluzia rendszerei utólag -  már kész ház esetén - is beépíthetők.

 

Redőny fajtái:

 Műanyag redőny: kombi szúnyoghálóval, és nélküle. Vakolható tokkal is lehet.

 Alumínium redőny: kombi szúnyoghálóval, és nélküle. Vakolható tokkal is lehet

 Félkörtokos alumínium redőny.

Belsőtokos redőny: kombi szúnyoghálóval, és nélküle. Vakolható tokkal is lehet

 Mindegyik redőny lehet motoros is, távirányítóval, kapcsolóval.

 

Részletes felvilágosítást a értékesítőktől az elérhetőségeinken: 20 3360-643

Bemutatótermünk: 1205 Budapest, Határ u. 83.

Roletta


Textíliák:
- fényáteresztő (14 árnyalat)
- fényzáró
- mintás
- reflexiós
- napháló

Működtetésük:
Lehet rugós, gyöngylánc vagy motoros. Tokos rolettával a helység teljesen besötétíthető.

Napellenző


UV álló impregnált ponyvából készül, nem csak napsütés, de enyhe
csapadék ellen is védelmet nyújt. Működtethető kézi tekerővel, vagy
elektromos motorral is, amely kapcsolóval illetve távirányítóval
vezérelhető. Fény és szélérzékelő automatikával is ellátható.

A szélérzékelő beállítható, hogy milyen erősségű szél esetében adjon
jelet a motornak, ami betekeri a napellenzőt. Mindig ügyeljünk arra,
hogy a kézi működtetésű napellenzőt ne hagyjuk kitekert állapotban, ha
nem vagyunk otthon, mert a szél megrongálhatja.

 Kapcsolat: 06-20 3360- 643, 06-20 336-2672

Email: partnerdoors@gmail.com