Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ajtó, ablak, nyílászáró

 

Partner-Doors Kft. Műanyag ablak,műanyag erkélyajtó

A jó ablak hozzájárul életünk színvonalának emelkedéséhez.

Ajtó, ablak, nyílászáró vásárlás szempontjai.

 A nyílászárók ár-érték, minőség aránya szerint lehet ténylegesen spórolni!

sarkminta-kepek.jpg

 

A mai kor emberének rendelkezésére álló műanyag ablak vagy műanyag ajtó

alapanyagának minősége lehetővé teszi, hogy lakhelyünk a nyílászáró beépítésével, energetikai szempontból kiváló minőséget képviseljen.

De vigyázat, ezen kívül sok más tényezőt is vizsgáljon meg a nyílászárók vásárlásánál, tervezésénél. Olvassa el, hogyan születhet meg az Önnek legjobb választás:

 

1. Számít a nyílászárók kivitelezés szempontjából, a régi ajtó, ablak bontás munkadíja, minősége,

A nyílászárók beépítésének helyszíne (családi ház, társasház, új építés, felújítás) és minősége: Ez Ön számára természetes, de a kivitelezés munkadíjának szempontjából ez fontos tényező.

 

telikert-biztonsagi-bejarati-ajtoval.jpg

 

 

2.  A nyílászáró alapanyaga. A műanyag nyílászáró vásárlás esetén több szempont létezik.

A nyílászáró alapanyaga. Műanyag nyílászárók esetében több fontos szempont létezik.

A legfontosabb egy nyílászáró esetében a hőszigetelése. A műanyag alapanyag szigetelési értékét több tényező is befolyásolja.

 Nyílászáró színminta 

 

3. Az egyik tényező a műanyag nyílászáró profil légkamrák száma, általában elvárható, hogy egy több légkamrás profil jobban szigetel. Azért említettem, hogy általában, mert nem csak ez számít.

Tévhit a köztudatban, hogy ezzel mérik a profil minőségét, de akár az is előfordulhat, hogy egy több kamrás profil hőszigetelése rosszabb, mint más gyártó kevesebb légkamrás terméke. Ennek oka, hogy a légkamrák számán kívül fontos paraméter a profil beépítési mélysége (azaz szélessége), a profilfalak anyagvastagsága és a műanyag alapanyag összetétele. Egy szélesebb műanyag profil nagyobb falvastagsággal, és minőségi alapanyagból biztosan jobb hőszigetelési értékekkel bír.

 

4.  A hőszigetelt üvegek esetében, a hőszigetelési érték (U) 2,7 és 0,7 W/m2k között lehetséges. Ez az érték minél alacsonyabb annál jobb szigetelést képvisel (egy 38 cm-es téglafal hőszigetelési értéke 1,03 W/m2k).

 

 

telikert-tolo-buko-erkelyajtoval.jpg

 

A ROPLASTÓ által gyártott műanyag profilokból készült nyílászárók minimum 5 légkamrás profilból és U= 1,1 W/m2k hőszigetelési értékű üveggel készülnek. Van 6-7-8 kamrás nyílászáró ablak profil is, amihez célszerű a háromrétegű üvegezést alkalmazni, aminek a hőszigetelési értéke (U) 0,7 W/m2k-0,5W/m2k közötti értékek lehetségesek. Ezáltal a hőszigetelt üveg szélességi méretét 24 és 48 mm.-rel, variálható, a kívánt hőszigetelés eléréséhez.

  

5.  A Nyílászárók kialakítási és nyitási módok. Ezek alapján kell eldönteni, hogy az ablak egyszárnyú, kétszárnyú, nyíló, bukó, nyíló-bukó, fixen üvegezett vagy, hogy kívülről nyitható-e. Itt kel figyelembe venni a lakás szellőztethetőségét, a fényviszonyokat esetleg a költözésnél szükséges nyílásméreteket.

 

Nyílászárók, ablakok, ajtók kiegészítői, mint: redőnyök, reluxák, rovarhálók, biztonsági üvegek és vasalatok. Ezen termékek alkalmazását a nyílászárók gyártásánál szem előtt kell tartani, mivel így ezek jobban működnek és esztétikusabbak. Nem utolsó szempont az sem, hogy az ilyen termékek alkalmazása a néhány esetben a nyílászáró árát is megemelheti.

 

6. Nyílászáró garancia. Az Ön érdekében a gyártók garanciát vállalnak termékeikre különböző feltételekkel, de legalább a törvényben előírt 1 évet. A ROPLASTO a nyílászárók profiljára 10 év garanciát vállal.

 

7. Fontos tényező a szolgáltatások. Ez alatt értendő: Az ablak, ajtó, nyílászáró felmérés, tervezés, beépítés, karbantartás, szállítás és ezek határideje. Mindenféleképpen érdeklődjön ezek után, mert a különböző cégek különböző szolgáltatásokat biztosítanak.

 

8. Fontos szempont az említettekkel együtt vásárolt szerkezeteknél az ár. Mérlegelendő szempont hogy a minőség és az ár aránya megfelel-e az Ön elvárásainak a vásárolni kívánt nyílászáró szerkezeteknél.

Fontos figyelembe venni, hogy az ajtó, ablak, télikert vásárlásánál, a hasonló árak mögött, milyen minőség és szolgáltatás áll. 

Remélem sikerült segítenünk a döntésében!

Bemutatótermünk: 1205 Budapest, Határ u. 83.

 

Forgalmazunk: beltéri ajtókat, árnyékolókat, szúnyoghálót, fa ablakokat.
Gyártunk és Szerelünk, kocsi beállókat, előtetőket

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megtisztelő jelentkezését!

Magyarországon üzletkötőnkön keresztül elérhetőek vagyunk:
Bács –Kiskun megye: Kecskemét, Baranya megye: Pécs. Békés megye: Békéscsaba, Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Miskolc. Csongrád megye: Szeged, Fejér megye: Székesfehérvár, Velence, Agárd, Dunaújváros. Győr-Moson-Sopron megye: Győr, Sopron. Hajdú-Bihar megye: Debrecen. Heves megye: Eger, Jász-Nagykun-Szolnok megye: Szolnok. Komárom-Esztergom megye: Tatabánya, Nógrád megye: Salgótarján, Pest megye: Budapest, Cegléd, Budaörs, Érd, Budakeszi, Dunaharaszti, Somogy megye: Kaposvár, Siófok, Balatonszárszó, Balatonföldvár, Fonyód, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: Nyíregyháza, Tolna megye: Szekszárd, Vas megye: Szombathely, Veszprém megye: Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi, Tapolca, Zala megye: Zalaegerszeg,

 Műanyag nyílászárók gyártása, szállítása, bontása, beépítése, párkányozása. 5,7 légkamrás profilrendszerek 10 év garanciával. Redőnyök és szúnyoghálók többféle kivitelben. Egyedi méretek és formák, széles színválaszték.

Vegye meg közvetlenül a gyártótól a nyílászáróit!

A cégünktől minőséget kap jó áron.

Díjmentes felmérés és árajánlat. Állandó akcióinkról érdeklődjön személyesen bemutatótermünkben.

 

 Kiváló minőségű nyílászárók közvetlenül a hazai gyártótól, ahol a garanciális javítás évek múltán is megoldott.
Cégünk minőségi műanyag nyílászárók, ajtó, ablak gyártásával, értékesítésével és beépítésével foglalkozik.

  ablakok, maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki és esztétikai, mind hő- és hangszigetelési szempontból.
Ajtó, ablak gyártását egyedi méretre, akár 2 hetes szállítási határidővel is tudjuk vállalni.
Termékeink és típusa, szolgáltatás:
 Műanyag nyílászáró gyártása, nyílászárók csere, Nyílászáró beépítése, Ablak, Műanyag ablak, ablakok, bukó ablak, nyíló ablak, ROPLASTO ablak, Bukó ablak, nyíló-bukó ablak, középen felnyíló bukó ablak, nyíló ablak. Ajtó, ajtók, műanyag ajtók, bejárati ajtók, beltéri ajtók, ajtóbetétek beépítése, beszerelése, cseréje.

 

 A PARTNER-DOORS Kft szolgáltatásait, beszereléseit Országosan, azaz Balaton környékén: Balatonfüreden, Siófokon, Balatonszárszón, Keszthelyen, Fonyódon, Balatonszepezden, Badacsonyban, Zamárdiban, Balatonvilágoson, Balatonlellén, Balatonalmádiban, Balatonföldváron, Balatonföldváron, Balatonbogláron, Zánkán, Balatonfűzfőn, Révfülöpön. Stb.

Magyarországon: Tapolcán, Debrecenben, Tatabányán, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Kaposváron, Pécsen, Szekszárdon, Veszprémben, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Szegeden, Miskolcon, Esztergomban, Salgótarjánban, Szolnokon, Békéscsabán, Hatvanban, Stb.

 Pest megyében: Budapesten, Budakeszin, Érden, Törökbálinton, Budaörsön, Szentendrén, Piliscsabán, Solymáron, Biatorbágyon, Zsámbékon, Diósdon, Herceghalmon, Dunakeszin, Pécelen, Dunaharasztin, Fóton, Mogyoródon, Vecsésen, Gyálon, Gödöllőn, Nagytarcsán, Ecseren, stb.

 

Ajtó, ablak, nyílászárók, fényt és meleget visz házainkba, óv bennünket az időjárás viszontagságaitól és a kéretlen látogatóktól.

Az általunk gyártott ROPLASTO profilból készült ablakoknak sikerül ezeket a problémákat megoldani.

Szakképzett kollégáink felvilágosítást adnak termékeinkről:ablak, ajtó, télikert, redőny. garázskapu, stb és testre szabott megoldásokat kínálnak Önöknek.

A kiváló profiltulajdonságoknak köszönhetően, változatos ablakformákat lehet kialakítani anélkül, hogy ez az ablak funkcióját befolyásolná. Így biztosítja a szabad ki és belátást és meghatározza a homlokzat képét.

terasz--erkely-muanyagbol.jpg

A legfőbb oka a régi ablakok cseréjének az, hogy a régi ablakokon keresztül elszökik a meleg. Nem csoda, hiszen az ablakok a legvékonyabb részei a homlokzatnak. Azért, hogy az általunk drágán megfizetett meleg a lakásban maradjon, a ROPLASTO speciális, több légkamrás profilokat fejlesztett ki, amely a modern energiatakarékos üvegezéssel együtt gondoskodik az optimális hőszigetelésről.

Minőségi ajtó, ablak gyártásával, beszerelésével, kívül marad a zaj és a stressz. Akit állandóan zaj vesz körül, nem talál nyugalmat. Ez stresszhez és tartós betegséghez vezet.

Egy ablak, amely kívül tartja a zajokat, nyugalmat biztosít. Az ideális üveg, tok, ajtó, ablak  és szerelés kombinációja megoldja ezt a problémát. Válassza a minőséget nyílászáró, télikert beszerelésénél, mert triplán megtérül Önnek.

A betöréseket túlnyomó részt az ablakon, illetve a teraszajtókon keresztül követik el. Ha a nyílászárókon a betörést nem a legrövidebb időn belül sikerül véghez vinni, akkor általában a betörő feladja, mert a lebukás veszélye nagy. Az optimális biztonsági ablak vasalat és ablakprofil kombinációjával, Ön a nyertes a betörővel szemben. 

Milyen ablakot nyílászárót válasszon?

Építkezik? Felújít? Kibővít? Itt az ideje, hogy végre kiválassza a homlokzati nyílászárókat! Tanácstalan, hogy milyen ablakot válasszon? Nem tudja, hogy mire figyeljen? Gőze nincs, hogy mit jelent ez a sokféle hőszigetelési érték? 
Ha a fenti kérdésekhez hasonlóak visszhangoznak az Ön fejében is, de válaszok híján csak a kezeit teszi szét, olvasson tovább, mi segítünk tisztába tenni az alapokat! 

Mit kínálunk? 

Minőségi és innovatív ablakokat olyan neves, külföldi német partnertől kapott alapanyag, mint a ROPLASTO, valamint megbízható gyártási kapacitásunkkal, jó minőséggel, valamint nyílászárói teljes körű műszaki tanácsadással és szakszerű, precíz, pontos beépítését kínáljuk.


Miért lesz ettől Ön elégedett?

 Például azért, mert csökkentheti fűtésszámláját, vagy, mert soha többet nem kell ablakot festenie! Meggyőző érv az a 10 év minőség biztosítás is, amit a PARTNER-DOORS Kft vállal a termékeiért. Mindezeken felül azért, mert ezen idő alatt az általunk forgalmazott ablakok maximálisan szolgálják kényelmét. De mindenképpen elégedett lesz velünk, mert a felméréstől a tervezésig az ön elképzeléseivel együtt gyártjuk le a télikertet, építjük be a teraszát.

Mit kínálunk még? 

Megmutatjuk, hogyan lehet fénnyel élni! Világos, nagyméretű üvegablakos nappali, vagy állandó teraszkijárat? Akár a negyediken? Mindhárom egyben! Hasznos és komfortos lakótér télen is? Van rá megoldásunk! Ha valami változatosat keres, ami lakása, háza hasznos éke lehet, de nem tudja hogyan valósítható meg műszakilag, itt az ideje, hogy bemutassuk egyedi Solarlux teraszfedési, erkélyüvegezési vagy télikert nyílászáró megoldásainkat!

Bizton állítjuk: ez csak a felszín kapargatása, lesz még kérdése! Forduljon bizalommal hozzánk, tekintse meg mindazt, amiről többet szeretne tudni! Vagy küldje el alaprajzait, képeit, írja le, vagy mondja el, mit szeretne, hogy a betervezett nyílászárók kivitelezhetőségét értékeljük!

 

Milyen ablakot válasszon:

Szeretné, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb ablak, erkélyajtó kerüljön a házba? Hosszútávra keres kiváló minőségű nyílászáró megoldásokat? Zavarja az utca zaja? Ezen túl nem akar bajlódni festendő, elvetemedett, már korszerűtlen ablakokkal? A homlokzati nyílászárók kiválasztása alapos körültekintést, tájékozódást, és utánajárást igényel. Partner Doors (ajtók) Kft segít Önnek!

ABLAKOK ENERGIATAKARÉKOS ÉS PASSZÍV HÁZAKHOZ

A házát csak egyszer kell felépítenie, de kiszámolta már, hogy mennyi ideig és mennyiért fogja üzemeltetni? Belegondolt már ennek a költségeibe? Elege van abból, hogy télen a konvektorba, nyáron a légkondiba öli a pénzét? Ráadásul az ablakain át kap hideget-meleget is? Az energiatakarékos és passzív házak speciális homlokzati nyílászárókat igényelnek, szakszerű beépítéssel! A szakértelem a miénk, a döntés az Öné!

3 rétegű üvegezés

Hányszor gondolt már arra, hogy a téli fűtés- és a nyári hűtésköltséget is szívesebben fordítaná inkább telelésre/nyaralásra?

Ha Ön most fog építkezni, ez az álma egyszerűen megvalósítható! Ezentúl minden télen/nyáron több juthat majd az utazásra, hiszen egy jól átgondolt, megtervezett alacsony energiafelhasználású (energiatakarékos vagy passzív) ház építésével hosszútávon rengeteget spórolhat meg a fűtésen és a hűtésen.

Ahhoz, hogy ezek a házak teljesíteni tudják az előírt értékeket, és valóban megtakarítást jelentsenek Önnek, többek között, olyan homlokzati nyílászárókra van szükség, amelyek kifogástalan minőségűek és magas hőszigetelő értékkel rendelkeznek. Nemcsak a kitűnő technikai tulajdonságok fontosak, hanem a beépítés szakszerűsége is, hiszen az ablakok csak így tudnak megfelelni a passzívház követelményeknek.
 Ha további kérdései vannak a passzívház ablakokkal kapcsolatban, szakképzett kollégáink a rendelkezésére állnak, keressen fel minket bemutatótermünkben, vagy érdeklődjön e-mailen! 

 

Kapcsolat: 06-20 3360- 643, 06-20 336-2672, 061/287-8100

Email: partnerdoors@gmail.com

         partner-doors@freemail.hu

 

Télikert és beltéri ajtó, bejárati ajtó, terasz beépítés Nyíregyházán, Debrecenben a képviselőnkön keresztül.

Energiatakarékos vagy passzívház? Mi a Különbség?

A két legtöbbet emlegetett alacsony energiafelhasználású ház az energiatakarékos és a passzívház. De melyik mit tud, miben különböznek? Van különbség a két típusú ház homlokzati nyílászárói között is?
Folyamatosan dráguló energiaáraink és a környezetre gyakorolt káros hatások egyre indokoltabbá teszik az építőiparban is az energiatudatos tervezési szemléletet, a megújuló energiák felhasználását és egyéb alternatívák keresését, annak érdekében, hogy a legkisebb energia felhasználásával üzemeltethessük épületeinket. 

Az energiatakarékos házak elsősorban energiafogyasztásuk alapján kerülnek meghatározásra. Egy magyarországi átlagos lakóépület energiaigénye durván 250-450 kWh/m2 évente. Ez a most bevezetett épületenergetikai rendelet szerint a kötelező szintnél 150-190%-al több. Ehhez képest az energiatakarékos házak éves fűtési energiafogyasztása 30-70 kWh/m2 érték között mozog. Ezeknél az épületeknél a hő veszteség csökkentése a cél. Ezt jó hőszigetelésű (pl. polisztirol zsalu) építőanyagok, és homlokzati nyílászárók segítségével érik el. A csökkentett fűtési illetve hűtési energiaigény miatt ezeknél a házaknál sokkal kifizetődőbb az olyan alternatív fűtési módok alkalmazása, mint például a hőszivattyú vagy a kondenzációs gázkazán.

A passzívház ettől komplexebb tervezésű épület, tulajdonképpen az energiatakarékos ház továbbfejlesztése. Ez sem egy adott szerkezet, hanem egy szigorú építési szabvány. A szabvány célja a hő veszteség és az energiaszükséglet csökkentése, a komfortérzet és a kényelem megtartása mellett. Az éves fűtési szükséglete nem lehet több mint: 15 kWh/m2. Leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy a ház hagyományos fűtési-hűtési rendszer nélkül biztosítja a kellemes belső klímát minden évszakban. A passzívházas építésmód a környezetet nagymértékben tehermentesíti, mivel aktív fűtési rendszer nélkül hasznosítja a napenergiát (a jól tájolt és méretezett ablakokon bejutó hőt), a geotermikus és az épületen belül keletkező hőt (elektromos készülékek, emberek által leadott hő) a levegő és a víz melegítésére. Ezeken felül pedig még szükség van egy levegőztető berendezésre, amivel a friss levegő utánpótlását tudjuk biztosítani.

A két ház homlokzati nyílászárói között is van különbség, hiszen a passzívház szabvány sokkal szigorúbb értékeket határoz meg az ablakok esetében is, mint az energiatakarékos ház energiafelhasználási osztályai. Így ha passzívházat építünk, ragaszkodjunk a jobb hőszigetelésű ablakokhoz, vagy még inkább azokhoz, amelyek rendelkeznek passzívház minősítéssel. Az energiatakarékos ház homlokzati nyílászárói is lehetnek passzívház minősítésű ablakok, itt adott esetben költséghatékonyságot jelenthet inkább egy szintén jó hőszigetelési értékkel rendelkező, de nem passzívház ablak vásárlása.

Miért éri meg önnek a többletberuházás?

 

A passzívházak a mai új épületekhez képest is az energiafelhasználás jelentős részét képesek megtakarítani. Hogy mennyit fog érni ez a megtakarítás évek, évtizedek múlva, az csak az egyre növekvő energiaáraktól függ! De milyen előnyökkel jár még a passzívház?

  • Mivel a passzívház mentes a fosszilis energiaforrásoktól, Önt nem fenyegeti az a veszély, hogy egy energiaválság esetén nem lesz mivel fűteni, hiszen a nap ingyen melegíti az Ön házát is az ablakfelületeken keresztül!
  • Az alacsony üzemeltetési költség lehetővé teszi, hogy több jusson utazásra, pihenésre, vagy más fontos dolgokra.
  • A megfelelő belső hőmérséklet télen-nyáron maximális komfortérzetet biztosít Önnek és egész családjának!
  • Mivel a szellőzőrendszer miatt az ablakok többnyire zárva vannak, nincs zajterhelés, nyugodtan pihenhet a nap bármely szakában.
  • Jó hír az allergiásoknak, hogy a passzívház por és pollenmentes, antiallergén környezetet biztosít a benne lakóknak.
  • A páratartalom szabályozása miatt nem keletkezhet párakicsapódás, vagy penész okozta kár.
  • A passzívház nagymértékben tehermentesíti, és nem szennyezi a környezetet.
  • Otthona természetes fényben gazdag a déli tájolásnak és nagy déli ablakfelületeknek köszönhetően.
  • Nincsenek „húzó” falak, ablakok, hideg felületek, rések és ebből eredő légmozgások.
  • Mindezen értékek miatt az ingatlan értéke nem csökken, így ha Ön esetleg egy újabb passzívház építése mellett döntene, az előzőt sem kell értéken alul eladnia.

 Tekintse meg további weblapjainkat is:

Télikert, tervezés, gyártás-szerelés : www.partner-doors.hu

Porta Doors beltéri ajtó : www.ablak-ajto-gyartasa.hu

Nyílászáró gyártás : www.nyilaszaro-gyartasa.hu

Műanyag bejárati ajtó: www.ajto-ablakok.hu

Télikert rendszerek : www.telikertet.hu

Télikert : www.partner-doors.at

Minőségi nyílászárók, télikertek gyártása: www.partner-plast.hu

Télikert, nyílászáró gyártás - szerelés : www.partnerplast.hu

Terasz beszerelés : www.ablak-balaton.hu

Télikert tervezés, gyártás : www.partner-doors.hupont.hu

Télikert készítés: www.partnerdoors.honlapom.com

Nyílászáró szerelés: www.partnerdoors.freewb.hu

Minőségi ajtó-ablak gyártás:  www.partner-doors.8x.hu

Beltéri ajtó : www.belteri-ajto.eoldal.hu

Műanyag ablak: www.ablak.eoldal.hu

Műanyag nyílászáró : www.nyilaszarok.eoldal.hu 

 

Télikert gyártás: www.telikert-gyartas.hu

 

 

Oldalon olvasható volt: Ajtó, ablak, nyílászáró, Színes ablak, íves ablak, szigetelt ablak, ablak vétel, ablakvásárlás, ablak eladás, ablak nyitásai, ablak csere, ablak felmérés, télikert szerelés, beépítés, készítésről.

 

Menüpontok

Cikkek

Műanyag ablak, nyílászáró,

2012.01.13

Műanyag ablak, nyílászárók, télikertek gyártása szerelése, beépítése Budapesten, Magyarországon, Balaton környékén. Ablak lehet színes, íves, alakos, nyitás módozat többféle is. Az ablak csere esetén pontos felmérés kell. Nyílászárók gyártása, szerelése, beszerelése, beépítése a feladatunk. Nyílászáró ára függ a színtől, alakjától, szigetelésétől.